сич, Как то я звонил на флайбелри, ответили так, что вроде бы уже их не выпускают. А там кто его знает. Думал на свой куплю комплект для стартерного запуска, хрен там, запчастей нет. А отдельно такой движок будет стоить как как "легковая машина". Дорогой мотор, дорогое тех.обслуживание.
Go Rail написал:сич, Как то я звонил на флайбелри, ответили так, что вроде бы уже их не выпускают. А там кто его знает. Думал на свой куплю комплект для стартерного запуска, хрен там, запчастей нет. А отдельно такой движок будет стоить как как "легковая машина". Дорогой мотор, дорогое тех.обслуживание.
Go Rail, я в кінці лютого цього року купував собі МБ-8Е. Оскільки чутки про припинення заводом Мотор Січ випуску власних двигунів ходили вже давно і мене цікавила наявність в майбутньому запчастин на двигун (хай ніколи не знадобляться!), поцікавився у виробника вартістю двигунів МС-10П-02 (МБ-8) та МС-10П-04 (МБ-8Е). Відповідь отримав лише по МС-10П-02 - 18250 грн. Випуск власних двигунів припиняти не планують. Для прикладу, дизельна Вейма 9-ка з ручним пуском 10730 грн і 11830 за такий же із з'ємним циліндром. Та ж Вейма з електростартером 12240 та 13200 грн відповідно. Перехідна плита і тюльпан щеплення в районі 2500грн (є кілька виробників даного комплекту) Ціна на Вейму взяті з першого-ліпшого сайту.
Ну і кому цікаво... По системі запалювання. Повний комплект СЕЗД-1 - 3400 грн, блок комутатора та регулятора 1200 грн. В СЕЗД-1У комутатор та регулятор йдуть окремими деталями і коштують 1300 та 1100 грн відповідно. Роздрібні ціни трохи... неадекватні, на мою думку. Оптові приємніші - той же блок комутатора та регулятора СЕЗД-1 750 грн (від 5 шт).
Go Rail написал:сич, Как то я звонил на флайбелри, ответили так, что вроде бы уже их не выпускают. А там кто его знает. Думал на свой куплю комплект для стартерного запуска, хрен там, запчастей нет. А отдельно такой движок будет стоить как как "легковая машина". Дорогой мотор, дорогое тех.обслуживание.
Go Rail, Двигуни ще випускаю і припиняти випуск не планується. Ціна МС-10П-02 18250грн. Ну й цензура на цьому форумі!!!
Subota, Никакой кардан не подойдет. Если вам шлицевая втулка нужна , чтобы к ВОМу подсоединить свое навесное , купите ее. В Украине проблем с этим нет.
https://www.youtube.com/watch?v=IX4eFIeo2zo
На OLX тоже есть в продаже.