Відгукніться в кого в користуванні є такий китайський міні-трактор як Foton FT 240DR пасовий,або його аналог Foton FT 240D, 250, 220, 200, 180, Тайшань-24, Хебей HB-18, 15, пасові. Купив я собі такий міні-трактор як Foton FT 240DR пасовий хочу поспілкуватися з людьми які мають такий самий або щось аналогічне. А зараз про трактор, технічні характеристики: потужність по табличці прибиті на капоті і по мануалу 24 к.с./ 17,6 квт. максикалні оберти 2200 об/хв. обєм двигуна 1,4 літра. Правда в потужності мене дещо збиває бо на двигуні прибита табличка китайцями пише потужність 18,38 квт. а це вже 25 к.с. яка насправді потужність двигуна підкажіть. Хто знає який має бути зазор в клапанах, а бо має книжку по ремонту и експлуатациї в мене є така книжка але там багато чого не напысано, або книжку чи информацию по двигуну КМ 138 який на ньому встановленный В мануалі пише що в гідравліку треба заливати ТАД-17і, ваші поради. Можу поділитися своїми знанями по його експлуатації кому буде цікаво. Докладніше про роботу: в роботі себе показав дуже добре, оранка на відмінно правда використовую польський кінний 2 корпусний причіпний плуг з захватом корпуса 20см але перероблений на трактор як начіпний(переробляв сам) виорано ним 3-4 гектари поля, проводив боронування середніми тракторними боронами 3 борони закріпленні до штильваги кінної тільки збільшенна довжина штильваги, штильвагу кріпив за допомогою гака до ростяжки нижніх важелів гідронавіски. Боронував під посів буряка, сіяв овес, пшеницю, ячмінь і боронував трактором з боронами слідів трактора не лишається, землю не задопкує поскільки вага трактора не така велика 1100кг+я. Ще копав картоплю кінною роторною копалкою однорядною чіпляв як причіпну за сьєргу, копка відмінно.Тягав автомобільного прицепа.В планах зробити культиватор і підгортач. Економічність: біля 2 літрів дизпалива на годину при оранці або великому навантаженні. Розворот не великий, точніше сказати не можу. Розміри і технічні данні можна подивитисяна сайті uaz-upi.com.
Перевод:
Откликнитесь у кого в пользовании есть такой китайский мини-трактор как Foton FT 240DR ременной или его аналог Foton FT 240D, 250, 220, 200, 180, Тайшань-24, Хебей HB-18, 15. Купил я себе такой мини-трактор как Foton FT 240DR. Хочу пообщаться с людьми которые имеют такой самый или что-то аналогичное.
А сейчас о тракторе, технические характеристики:
[*]мощность по табличке прибитые на капоте и по мануалу - 24 к.с./ 17,6 квт. [*]максимальные обороты - 2200 об/мин. [*]объем двигателя - 1,4 литра. Правда, в мощности меня кое-что сбивает с толку, потому что на двигателе прибита табличка китайцами, пишут мощность - 18,38 кВт, а это уже 25 к.с... Так которая истинная на самом деле? Подскажите? Кто знает какой должен быть зазор в клапанах? Есть у меня книжка по ремонту и эксплуатации, но там многого не написано. Есть ли у кого книжка или информация по двигателю КМ 138, который на нем установлен? В мануале пишут, что в гидравлику надо заливать ТАД-17и... Ваши советы? В ответ могу поделиться своими знаниями по его эксплуатации, кому будет интересно. Подробнее о работе:
- в работе себя показал очень хорошо, пахота на отлично. Правда, использую польский конный 2-корпусный прицепной плуг с захватом корпуса 20 см, но переработан на трактор как навесной (перерабатывал сам). Выпахано им 3-4 гектара поля, проводил боронование средними тракторными боронами, 3 бороны упрочнены к штильваге конной, только увеличена длина штильваги. Штильвагу крепил с помощью крюка к растяжке нижних рычагов гидронавески.
- Бороновал под посев свеклы, сеял овес, пшеницу, ячмень и бороновал трактором. С боронами следов трактора не остается, землю не трамбует, поскольку вес трактора не такой большой - 1100кг+я.
- Еще копал картофель конной роторной копалкою однорядной. Цеплял как прицепную за серьгу, копка отлично.
- Таскал автомобильный прицеп.
В планах сделать культиватор и окучник. Экономичность: около 2 литров дизтоплива в час при вспашке или большой нагрузке. Разворот не большой, точнее сказать не могу Размеры и технические данные можно посмотреть на сайте uaz-upi.com