Доброго часу доби! Цікавий форум, я на ньому побачив багато цікавих ідей. Тепер у мене питання до людей які вже довго працюють електроінструментом. У мене на електроінструменті ідуть іскри на колекторі ротора і чим більші оберти мотору тим більші іскри. Наприклад на ручній циркулярці потужністю 1100Вт і обертами 4900об/хв іскри доходять до половини колектора, а маленькі іскри кругами. Я питав у сервісному центрі то вони казали що це так має бути. Скажіть, будь-ласка, чи вони кажуть правду чи просто кажуть щоб до них знову швидше інструмент приносили? Дякую!
Доброго времени суток! Интересный форум, я на нем увидел многие интересные идеи. Теперь у меня вопрос к людям, которые уже долго работают электроинструментом. У меня на электроинструменте идут искры на коллекторе ротора, и чем больше обороты мотора, тем большие искры. Например, на ручной циркулярке мощностью 1100Вт и оборотами 4900об/мин. искры доходят до половины коллектора, а маленькие искры - кругами. Спрашивал в сервисном центре, они говорят, что так и должно быть. Скажите, пожалуйста, они говорят правду или просто говорят, чтобы к ним быстрее инструмент приносили? Спасибо!