bogdik81 написал : Нарахунок ваги! Незнаю , не важив, але важкий. Я так думаю що лишня вага йому піде на киристь. З переду є бампер в майбутньому думаю до нього прикріпляти противагу. А взагалі мені чогось постійно здавалося, що з меньших матеріалів булоб ненадійно тому робив з запасом.
Була спочатку проблема я ставив напряму двигун на первічний вал коробки ( шківи мотор 90мм - первічний вал коробки шків від компресора зіла 210мм), на першій передачі була велика швидкість і рвало ремні. Було вирішено поставити проміжний редуктор, був мість від МТ (мав намір зробити фрезу) на двигуні і редукторі шківи одинакові, а на виході з редуктора і на кпп залишились шківи що були на першому варіанті. Тупер перша передача дуже повзуча, а четверта має приблизну швидкість як спочатку була друга.
Шановний а ось так зробити , віра не дозволяє?Уважаемый а вот так сделать , вера не позволяет?
Насчет веса! Незнаю , не взвешивал, но тяжелый. Я так думаю что лишняя вес ему пойдет на киристь. Спереди есть бампер в будущем думаю к нему прикреплять противовес. А вообще мне чего-то постоянно казалось, что из меньших материалов было бы ненадежно поэтому делал с запасом.
Была сначала проблема я ставил напрямую двигатель на первічний вал коробки ( шкивы мотор 90мм - первічний вал коробки шкив от компрессора зила 210мм), на первой передаче была большая скорость и рвало ремни. Было решено поставить промежуточный редуктор, был мость от МТ (намеревался сделать фрезу) на двигателе и редукторе шкивы одинаковые, а на выходе из редуктора и кпп остались шкивы были на первом варианте. Тупер первая передача очень ползучая, а четвертая имеет приблизительную скорость как сначала была вторая.