oleg_380 написал :
Всем доброго !!!! Тут мысля возникла по поводу автоматического подержания оборотов двигателя на переменых нагрузках( для эл.генератора ). Я тут расматривал три варианта :
- Электроника с электроным приводом.
- Центробежным с прямым приводом.
- Центробежный с ваакумным или гидроприводом.
Вопрос возник непросто так. Часто работая в саду с роторной фрезой, обороты заскакивают :help за предел, при выжиме сцепления. Понятно что все дело в сноровке и тренеровке. Однако вопрос есть !!!!!!
Повністю з вами згоден на МТЗ стоїть движок УД-15, в ньго центробіжний регулятор настроєний на 3000 об/хв , регулюється пружинкою, при їзді на півдйоми я просто даю на "всю газу" а регулюр сам собі командує, збільшилось навантаження , він відкриває заслінку , зменшилось прикриває , реакція миттева , людина так не встигне , тай виснажує це , при орці теж саме , заглибив більше культиватор, заглибив менше а двигун тримає 3000 , а я зосереджений на кенуванні а не обертах , а перегазовки це перевитрата пального , перегрів , ну і поршньова группа колінвал теж дякаю не скажуть:)
Обжину пана Вагіна на крок , навіть не думайте сказать знов що такого ні на одном мотоблоці не має, а знач і на МС не нада, Виробник як завжди зекономив.:(