Палецкий написал :
Что Вас конкретно интересует?
Я дуже вдячний і Вам і Voyutichi, що надаєте поради і допомагаете. Але для себе хотів дещо уточнити :
Читав в форумах що якщо використовують роздвоення на ветки то ставлять гребенки , для нормальної і правильної роботи теллої підлоги ставлять гребенки в одних випадках з насосами в інших без насосів. Зазначають що попутна система трачає температуру теплоносія кожного наступного тому треба правильно вибрати розмір кожного радіатора.
Тому звертають за порадою чи все вірно буде працювати чи не будуть холодними теплі підлоги та чи не буде одна ветка тепліша за іншу.
Мої страхи не просто бо є вже власний гіркий опит в тому що зібрав систему в себе дома ( тренувався ) а вона працює те так як хотілося. Тому і хочу поради отримати у колег які знають у цьому тол.
Звісно ви можите сказати що зверніться до спеців і вони вам все зроблять і потім якщо щось не влаштує будуть нести відповідальність. Але справа як завжди в коштах не тощо їх шкода а майжа їх відсутності , але при цьому є руки і бажання зробити власне житло .