07.06.2013 в 18:49:06
Сьогодні купив розблокіратори на підшипниках, найшов тільки в одному місці і тільки одна пара була- "довольний як слон". Привіз додому, хтів вчепити на свої новенькі ГЗ, але спочатку примірав на шестиграннік налазе десь см5, а дальше не лізе.Вони зробленні з обжатої труби і десь шось непускає.І обміняти нема на шо і так їх шочеться, прям не знаю шо робити?
07.06.2013 в 20:50:00
BSlavik написал : И уря-я-я-я-я. За последних 2,5 недель каждодневных дождей вчера дождя не было..
А у нас (село под Харьковом) ,с марта месяца небыло ни одного нормального дождя , пару раз только пыль прибило, если бы не поливали все давно посохло бы уже.
08.06.2013 в 12:35:36
[QUOTE=Андрій №1;так їх шочеться, прям не знаю шо робити?[/QUOTE] у меня не налазили я розрезал болгаркой одну сторону ну можно и две раздал немного и подложил пластинку металичну бо при сварке потянет метал и вновь не будет налазить и обварил обратно , теперь свободно одевается
08.06.2013 в 14:40:09
сск написал : у меня не налазили я розрезал болгаркой одну сторону ну можно и две раздал немного и подложил пластинку металичну бо при сварке потянет метал и вновь не будет налазить и обварил обратно , теперь свободно одевается
Надо было брать из стандартной 6-гранной трубы. Это продавцы берут чтобы подешевле, из клепаной трубы.
08.06.2013 в 15:57:59
Андрій №1 написал : Сьогодні купив розблокіратори на підшипниках, найшов тільки в одному місці і тільки одна пара була- "довольний як слон". Привіз додому, хтів вчепити на свої новенькі ГЗ, але спочатку примірав на шестиграннік налазе десь см5, а дальше не лізе.Вони зробленні з обжатої труби і десь шось непускає.І обміняти нема на шо і так їх шочеться, прям не знаю шо робити?
Сьогодні зранку вернув назад і забрав гроші. Продавець провірив при мені шо вони налазять на шестигранник, який він тое продавав.Я предложив щоб він провірив на мотоблоці- він спробував надіти але як і вмене після см 5 заклинило. Тепер буду чекати нового завозу, а може хто з одноклубників з України може допомогти з покупкою таких розблокіраторів???
08.06.2013 в 21:19:13
розблокираторы имею но пользоватся ими не хочу - дергает сильно то влево то вправо, на руки не очень и для техники не хочу навредить. мое мнение и гдето тоже читал что не очень они.
08.06.2013 в 21:31:00
Окучники с газбалона
08.06.2013 в 21:37:58
Ежики таскал вручную но нужно к мб. примудрить
Метал на ежики гдето 200 грн. обошелся
08.06.2013 в 21:51:55
Купил две ступици от какой то иномарки по 50 грн за штуку, лишнее обрезал и приварил к обичным ступицам. Ну фиксаторы то понятно, почти полный поворот получается
09.06.2013 в 00:13:48
Nikolay 81 орегинальное решение!!:applause:
Авторизуйтесь или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий.
Присоединяйтесь к самому крупному DIY сообществу