ПЕТРО 49 написал :
ну значит будем искать звездачки ! по мере появления вопросов буду обращатс ,если не против вы!
Дорогий друже. Візьми своє колесо положи на нього свою зірочку, прикріпи її до колеса хоч на пластелін , хоч на жуйку.Постав його вертикально проведи вертикальну відмитку від центру донизу положи лінійку щоб 0 (нуль) був під рискою і прокоти колесо на 20-20 см. 20-25 см це відстань між бульбами (В МЕНЕ 20 СМ). Знову проведи вертикальну лінію. Тепер зніми зірочку обверни її ципком на першу відмітку повинно стать наружне звіно. Відміть на ципку відмітки з зірочки. Поклади ципок горизонтально. Відстань між відмітками і буде відстанню між черпаками для даного колеса. Верхня зірочка не грає ролі скільки в неїї зубів. В мене колесо діаметром 270 мм, прямий привід через зірочку на 21 зуб висадка через 20 см. Копії моєї саджалки тягають даже вручну.
Пожалуйста, дайте расшифровку слов "ципком", "ципку", "ципок".
Во это как раз и есть тот пример когда для того что бы делать нет преград в принципе. Успеха в дальнейшем.
Пилипенко, а Вы тут то умножаем на Пи то делим на Пи, в результате получаем 3,14здеж. Шучу.
Но только вы написали почти на иностранном языке. Хотя Брянск это пограничье и как бы проблем с переводом не должно быть.