Viktor Lviv написал :
Доброго дня .
Було б цікаво почути вашу думку про роботу такої китайської косарки з МБ МС . Просто платити 4700 грн за косарку МС і при цьому вона ще й не хоче косити щось не приваблює. Мене цікавить чи можна такою косаркою косити картоплю перед копкою, якщо бур'ян досить товстий - лобода , будяк , деревій. Чи не могли б ви дати опис адаптації такої косарки під МБ-4,05.
Адаптації ніякої, я її купував уже перероблену під ВОМ МС, все робили у магазині в Гаях (Львівська обл.). Таке от кріплення:
Результат такий от був:
Я замінив рідні ножі на ножі від комбайна ДОН, робив мені все знайомий токар, сказав, що це також не самий кращий варіант і от до кінця травня має мені самостійно зробити дуже гострі ножі для даної косілки, зробить виставлю фото...
На ютубі є відео роботи МС-4,05 із даної косаркою від хлопців із Гаїв, косить більш-менш, єдине, що я собі зробив додаткові ваги, котрі треба ставити на косілку, оскілки вона важе 30кг., а рідна 85кг. Я знімаю ваги з коліс і ставлю на косарк і вперед. На великих оборотах не косив, беріг двигун, цього року перетягну головку, відрегулюю клапана і буду вже косити на 80% потужності.
Касоркаю задоволений на 70%, оскільки ще на 100% не використовував. Трохи забагато сточив ножі від ДОНа, і відповідно посередині косарки лишає пару сантиметрів нескошеної трави. Тут сам винен, треба було токарю всі відстані у м.м. точно виміряти, а не приблизно в см.
Картоплю нею косити не збираюсь, для цього маю мотокосу. Взагалі нею тяжко буде косити ботву, оскільки буде їти по терикону зверху, а по рядку бур`ян і далі буде, хіба, що Ви сильно глибоко садите під лопату і лопатою тоді і викопуєте, бо з МС такого не вийде...