Общая длина капалки 600мм. Длина прутка 370мм на 10мм 8 штук. Стойка 550мм на 45мм на 10мм. Основа метал 300 на 270 мм 2,5 мм вирезан в виде сердца, вигнут на 35мм. Пятак 4 на 20мм, стойка опущена ниже основи на 100мм. Будут вопроси, спрашуй.
Привіт Вам Хлопци.
Я все уважно читаю новости по теме. Вибачте що я по Укр, ну писати по Руськом не вчился.
Вже як хороший малий фермер готуюся до сезону.
В мене виникла така проблема з 105-кой (купил що в 2008 году) потік редуктор див фото. (завтра постараюся оригінал фото поставити)Хтось зустрівся вже з цією проблемою? Де можна купити прокладку?
Прична те що в прошлому сезоні робив з 60см металічними колесами а оскільки дифференціала неме воно помалі розпустило де болти.
Роити з такими колесами ужас. Імено повороти. Із за цього хочу зробити на нього диференціал.
Один із варіантів ось це: http://www.zirkashop.com.ua/stupicy-s-razblokirovkoj-zirka-lx2062---2092.html
Хтось бачив таке колись?
Поможіть будьласка!
bobz7 написал :
Привіт Вам Хлопци.
Я все уважно читаю новости по теме. Вибачте що я по Укр, ну писати по Руськом не вчился.
Вже як хороший малий фермер готуюся до сезону.
В мене виникла така проблема з 105-кой (купил що в 2008 году) потік редуктор див фото. (завтра постараюся оригінал фото поставити)Хтось зустрівся вже з цією проблемою? Де можна купити прокладку?
Прична те що в прошлому сезоні робив з 60см металічними колесами а оскільки дифференціала неме воно помалі розпустило де болти.
Роити з такими колесами ужас. Імено повороти. Із за цього хочу зробити на нього диференціал.
Один із варіантів ось це: http://www.zirkashop.com.ua/stupicy-s-razblokirovkoj-zirka-lx2062---2092.html
Хтось бачив таке колись?
Поможіть будьласка!
на этом форуме стр 257 человек показал как делать. а за прокладку может на качественный герметик посадить
bobz7 написал :
В мене виникла така проблема з 105-кой (купил що в 2008 году) потік редуктор див фото.
Открутите болты, снимите эту боковую крышку - будет видно что делать. Заодно и состояное нижних конических шестерен посмотрите. А так в этом месте кроме как через прокладку бумажную и течь неоткуда.
bobz7 написал :
Полуосей дифференциальных теперь много продается, от 160 гривен и более. Можно через интернет-магазины заказать, пришлют.
52dim написал :
Открутите болты, снимите эту боковую крышку - будет видно что делать. Заодно и состояное нижних конических шестерен посмотрите. А так в этом месте кроме как через прокладку бумажную и течь неоткуда.
Полуосей дифференциальных теперь много продается, от 160 гривен и более. Можно через интернет-магазины заказать, пришлют.
Дякую вам за швидкий ответ!
Так думаю розберусь з редуктором.
На форумі я бачив такий полудифференциал.
Незнаєте де можна купити імено таку? Цей на много сильніший на вид как тот який я показував вам.
Не обірве нагрузка його?