Вообщем к тексту я склоняюсь к такому (даю на украинском языке, думаю будет всем понятно, что там написано:) )
РОЗПИСКА
місто _______________ "____" _________ _____ (тут дату словами писать ещё?)
Я, Подрядчиков Вася Пупкин, "____" _________ _____ року народження, (паспорт громодянина України (серія) (номер), виданий ______________________________________________ ______________
"____" _________ _____ року),
цією розпискою підтверджую отримання від Заказчикова Васи Пупкина, "____" _________ _____ року народження, (паспорт громодянина України (серія) (номер), виданий ______________________________________________ ______________
"____" _________ _____ року),
грошової суми в розмірі 13860 US$ (Тринадцяти тисяч восьмисот шістдесяти доларів США), що еквівалентно 69993грн (Шістдесяти дев’яти тисячам дев'ятсот дев’яносто трьом гривням), за виготовлення торгівельного павільйону загальною площею 31,5м2 (тридцять один з половиною квадратних метрів), розміри якого становлять (Д)7м*(Г)4,5м (сім метрів довжиною та чотири з половиною метрів глубиною), по договіру підряду від "____" _________ _____ року (тут ещё прописью дата).
Розрахунок проведений в гривнях по курсу Національного Банку України на момент виплати.
Оплата проведена повністю, претензій по розрахункам не маю.
Складено в одному примірнику. Копія цього документу недійсна.
Подрядчиков Вася Пупкин Підпис та Печать
А також на зворотній сторінці договіру підряду написати:
„Оплата проведена повністю, претензій по розрахункам не маю”.
Розписка додається.
Дата ФИО, Підпис та печать
Вот сижу сейчас и гадаю, какие поля с расписки оставить под заполнение его рукой или полностью всё отпечатать и дать только фамилию вписать и подпись с печатью, но тогда перед подписью с печатью на расписке, чтобы он ещё дополнительно написал "Текст цією розписки складений та підписаний мною, Голубом Віктором Анатолійовичем, власноручно".