С запора он нам не подходит ..... мне очень давно один тракторист переклепывал, так говорил что в роде бы тормозной МТЗ-ий подходит ..... точно не помню .....
Slava_lus написал :
Допоможіть з схемою гідравліки!!! В мене стоїть стандартний розпридільник, рульовий насос-дозатор на 4 виходи і два циліндри. Чи можна замінити розпридільник на Р75-2-23???
яка у вас схема підключення гідроциліндрів рульового? Скиньте будь-ласка фото. Дякую
Схема проста, з виходу насосу НШ йде на вхід на рульовий насос дозатор (дозатор потрібно брати з клапанами), з виходу рульового насосу на вхід розподільника Р-75-2-23, два інших на поворотні циліндри (стандартно), з виходу розподільника, на скид в маслобак...
Усіх із Новим Роком та Різдвом Христовим. У всіх нас рано чи пізно бувала проблема із зламаними кронштейнами для повороту трактора. В моєму випадку при збільшенні ширини колії ставалося це вже декілька разів. Було прийнято рішення зробити як в ТМК-07 поворот реалізувати з двома гідроциліндрами. Тільки з особливістю збільшення плеча зусилля гідроциліндра від повздовжньої осі трактора (близько 20 см). Це дає перевагу в меншому зусилі на гідроциліндри а відповідно і на піврами трактора. При русі на максилальній ш-ті трактор добре "тримає" дорогу. Єдиний недолік в збільшенні плеча - зменшення кута повороту трактора. Я використовував гідроциліндри з ходом штоку 193 мм. Відповідно можна взяти гідроциліндри із більшим ходом штоку, але як на мене кута повороту вистачає. Підключення через трійники і на виході із дозатора на злив поставив масляний фільтр (абразиву через 2 роки роботи вистачає)
ну і як наслідок на тракторі разом із навіскою, підйомом кузова і відвалом + поворотні гідроциліндри в сумі 6 шт. Мабуть більше ні в кого не бувало....
Приветствую всех форумчан и владельцев минитрактора.
Понимаю,что с движком ск 12-21 и карб К-16м ,я в прошлом тысячилетии остался,но может кто припомнит и подскажет.Хотел промыть маслянный фильтр и просмотреть заводную храповую шестерню.Остановился на обдувном вентиляторе.Обнаружил отсутствие маслянного фильтра :mad: и невозможность снять прижимной вал(который заканчивается шестигранником и лепестковой обжимной шайбой),далее по ходу кришка отсутствующего масл. фильтра с шпильками, а потом и загадочный вентилятор.
Вопрос, как крепится этот зачарованный вал:confused:.
Всім привіт!
минулого року притяг додому таку чудо техніку :) коли їду в селі всі дивуються. першим ділом зробив електронне запалювання, схему використав від мотоцокла Иж. заводиться і працює клас. прроблема зовсім немає гальмів :(
можливо у когось схема десь завалялася або із чого колодки підійдуть?
Всем привет!
В прошлом году пригнал домой такую чудо-технику :) когда еду в селе все удивляются. Первым делом сделал электронное зажигание, схему использовал от мотоцикла ИЖ. Заводится и работает класс. Проблема - совсем нет тормозов :(
возможно у кого-то схема где-то завалялась или из чего колодки подойдут?