yura_brt написал :
в паспорті указані:
1-назва виробу
2-марка
3-рік випуску
4-заводський номер
5-номер двигуна
6-номер коробки передач
7- номер рами -стоїть прочерк тобто відсутній
номери я закрив ,де набиті номери точно не знаю ,на вихідних подивлюсь
Привіт всім Ще номер мірі-трактора присутній на табличці яка прикручена болтиками (3мм)з лівої сторони по ходу трактора, на ящику для інструментів (бардачку) .Трактор в мене з 1992 р в і практично з тієї пори я з ним не розлучаюся. В комплекті до трактора в мене є міні-культиватор (самопал),борони,причеп для перевозки сіна,причеп для щебеню, кінно-тракторна косарка,маркер для нарізки рівчаків ,викопувач картоплі (лапа). Документація на трактор (паспорт заводський,інструкця по експлуатації і обслуговувані,паспорти на двигуни СК-6,СК-12,УД-1,УД-2 ) все в порядку. Підкажіть з чого підходять втулки до "Краба". Ще на місце штатного реле поворотів встановив реле поворотів автомобіля "Жигулі",ззаду фонарі авто ГАЗ-51 (поворот,габарит). І ще , в головний паливний жиклер я встановив шплінт (мідний провід діаметром 0.2 мм) в результаті свічки отримали мокро-коричневий колір ,зменшився розхід бензину.
Привет всем. Ещё номер мини-трактора присутствует на табличке, которая прикручена болтиками (3 мм) с левой стороны по ходу трактора, на ящике для инструментов (бардачке). Трактор у меня с 1992 г. и практически с той поры я с ним не расстаюсь. В комплекте к трактору у меня есть мини-культиватор (самопал), бороны, прицеп для перевозки сена, прицеп для щебня, конно-тракторная косилка, маркер для нарезки борозд, картофелекопалка (лапа). Документация на трактор (паспорт заводской, инструкций по эксплуатации и обслуживанию, паспорта на двигатели СК-6, СК-12, УД-1, УД-2) - всё в порядке. Подскажите, с чего подходят втулки для "Краба"? Ещё на место штатного реле поворотов установил реле поворотов автомобиля "Жигули", сзади фонари авто ГАЗ-51 (поворот, габарит). И ещё, в главный топливный жиклёр я установил шплинт (медный провод диаметром 0.2 мм) в результате свечи получили мокро-коричневый цвет, уменьшился расход бензина.